söndag 3 januari 2010

FÖRSTA 2010an :-)


Emmaljunga någonstanns från 70 talet, vet tyvärr inte mycket om denna. Och tyvärr saknas fotskyddet (kanske någon som har ett liggandes?) Kosta en hel del att få hem, men ack va glá ja blev när den damp ner i lådan (postkontoret) Passarperfekt in i min samling.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Så roligt att se alla dina vagnar!
Vet du möjligtvis var den rosa Brio Exclusive har tagit vägen? Är otroligt intresserad av den och varit på jakt efter en sådan i några år! Kanske köparna nu använt den klart och vill sälja den vidare?
Mejla mig gärna på.
lenasmamma@hotmail.com

Mvh
Anna

Veronica Östman sa...

Jättefin vagn!
Jag låg i en likadan som baby. Tyvärr kan jag inte bidra med något namn på modellen.
Min vagn är från 1979, fast den har chokladbrun sammet med exakt samma brodyr fast guld/orange. Det fanns en sittdel till den också, dock ej i sammet. Min sittdel är i canvas, vävd i olika nyanser av brun/röd terrakotta och beige.
Jag har använt den till min dotter och har fått många kommentarer eftersom den är så fin. Dock skulle hjulen behöva nya däck, gummit torkar ju med åren så ytan slits mer och grus fastnar.
Det enda som skiljer är att min har dessutom stänkskärmar.

Nemia sa...

Hej

Jo jag misstänker att det e fel chassi på denna, men de var så den var när jag köpte den.
Ska prova om den passar på min 70 tals sittvagn istället den har stänkisar. Men vet inte om det skulle funka.
Men dom är jättefina dessa vagnar, och stora o rymmliga. Min snart 3åriga dotter sover ibland i den vagnen ännu. Även min gamla Gondol sover hon i ibland.